MerjaNurmi

Rautalangasta

Nyt on siis saatu selville, että Münchenin joukkomurhaaja ei ollut Isisin innoittama terroristi, vaan Saksassa kasvanut, mielenterveysongelmista kärsinyt mies. Tästä on jo ilmestynyt monta blogitekstiä, puhutaan narratiivista, kongnitiivisesta dissonanssista, diskurssista... Pelkäänpä, että tuollainen teksti ei tavoita ihan kaikkia, joten kirjoitan niin, että varmasti jokainen ymmärtää:

KAIKKI, MITÄ JOKU MUSLIMI TEKEE EI LIITY ISLAMIN USKOON, EIVÄT EDES RIKOKSET. MUSLIMIT EIVÄT OLE TOISTENSA KOPIOITA, JOTKA HAMPAISIIN ASTI ASEISTAUTUNEINA VAANIVAT NURKISSA JA PUSIKOISSA PÄÄSTÄKSEEN VÄHÄN JOUKKOMURHAILEMAAN TAI -RAISKAILEMAAN. MÜNCHENIN MIES ESIMERKIKSI  IHAILI MUUN MUASSA BREIVIKIÄ, JA HÄN HUUSI OLEVANSA SAKSALAINEN. RIKOLLINEN ON RIKOLLINEN JA RIKOKSESTA TÄYTYY SEURATA SANKTIO (Saksan ampuja valitsi itse omaksi sanktiokseen itsemurhan), MUTTA VILLE EI OLE SYYLLINEN KALLEN RIKOKSIIN.

Ville voi kyllä olla se tekijä, joka mukavasti istuu nojatuolissaan ja yllyttää Kallea ihan vain huvikseen yhä suurempaan vimmaan vaikkapa islaminuskoisia ihmisiä vastaan. Villeä naurattaa, kun Kalle paasaa ja rupeaa näkemään pahaa aikovia muslimeita joka paikassa. Kohta Kalle ei voi edes matkustaa linja-autolla ilman, että bussiin sattuu joku kuulokkeet päässä puhelimeen vierasta kieltä puhuva ihminen, muslimi, joka kyllä varmalla niin suunnittelee siinä terrori-iskua. Kallen vaimo yritetään raiskata tai häntä vähintään tuijotetaan irstaasti päivittäin lähikaupassa, jonka aulan muslimit ovat vallanneet. Ville nauraa, kun saa Kallen kietomaan vaimonsa päästä jalkoihin pekonisuikaleisiin, jotta muslimit kavahtaisivat ja jättäisivät tuijottamatta. Joku saattaa kyllä vähän pidempään katsoa, niin kuin katsovat pitkään niitäkin ihmisiä, jotka kehuskelevat netissä kuinka ovat taas kuljettaneet pekonipaketin halal-lihojen päälle paikallisessa Citymarketissa.

"Böö, väistykää, minulla on ase, minulla on paketti musliniittiä (pekonia), enkä minä epäröi käyttää sitä!"

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

> .....MÜNCHENIN MIES ESIMERKIKSI IHAILI MUUN MUASSA BREIVIKIÄ.....

ooo

niin...... tarkemmin ilmaistuna hänen epäillään ihailleen, tiedotusvälineiden mukaan, norjalaista joukkomurhaajaa.

Käyttäjän AriLeino kuva
Ari Leino

Sun "olen saksalainen" huuto olikin allahu akbar...

Käyttäjän MerjaNurmiOsTuomi kuva
Merja Nurmi

Eipä tainnut olla. Joku huuhaa-media saattaa tietysti niin väittää saadakseen herkkäuskoisilta klikkaustuloja.

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Se että yksi muslimin tekemä joukkomurha ei ollut islamistista terrorismia, ei tarkoita että kaikki muslimin tekemät joukkomurhat johtuisivat mielenterveysongelmista eivätkä liity islamiin. Islamistista terroria on, ja siihen kuolee Euroopassakin ihmisiä.

http://asfalttikukka.blogspot.fi/

Käyttäjän MerjaNurmiOsTuomi kuva
Merja Nurmi

Hyvänen aika, kuka on sanonut, että ääriliikkeet eivät tekisi terrori-iskuja? Oikeuttaako se pitämään jokaisen muslimin jokaista tekoa (hyvää tai pahaa) uskonnon sanelemana? Oikeuttaako se vaatimaan kaikkia maailman muslimeja kohdeltaviksi todennäköisinä rikollisina?

Käyttäjän MerjaNurmiOsTuomi kuva
Merja Nurmi

Jori Eskolinin erinomaisissa blogeissa on kattavasti tilastoja muun muassa siitä, ketkä ne ovatkaan niitä siviilejä viime aikoina murhanneet, ja ketkä ovat kärsineet eniten esimerkiksi Daeshin terrorismista. Googlettamalla "ääntä perkele" löytyy.

Toimituksen poiminnat