MerjaNurmi

Pedofiiliuskonto?

Eräällä nettisivulla (jota en tässä turhaan mainosta) esitettiin taas väite, että Islam on pedofiiliuskonto, koska Muhammed meni naimisiin Aishan kanssa tämän ollessa 9-vuotias. Sohaisin sinne tällaisen kommentin:

"Samaan aikaan Euroopassa tytöt kihlattiin usein 7-vuotiaana, ja silloin he saattoivat jo muuttaa tulevan anoppinsa perheeseen asumaan. Varsinainen avioliitto solmittiin vasta 12-vuotiaana. Joidenkin on joskus vähän vaikea ymmärtää, että joka kulttuurilla on historiansa. Vai luulitteko, että nykyinen avioliittolainsäädäntö on ollut Suomessa voimassa maailman alusta asti?"

Enempää en viitsi. En viitsi taistella noita tuulimyllyjä vastaan tänään, en jaksa. Amnesty ja monet muut järjestöt tekevät kaiken aikaa töitä lapsiavioliittojen kitkemiseksi niin kristillisistä kuin islamilaisista tai mistä hyvänsä maista. Ne ovat todellinen ongelma, nuoria tyttöjä kuolee lapsivuoteeseen jatkuvasti, ja jokainen on tietenkin liikaa. Minä tuen niitä järjestöjä resurssieni mukaan, vaikkeivät minun resurssini hääppöiset olekaan. Jokainen voi itse googlata, mitä on saatu aikaan. Paljon on saatu. Sama koskee myös tyttöjen ympärileikkauksia ja monta muuta ihmisoikeusrikosta.

Samaan aikaan Suomessa huppareihin pukeutuneet pojanklopit löntystelevät kadulla, ottavat toisistaan kuvia, joissa he seisovat selin kameraan ja näyttävät siltä, että ovat pysähtyneet hieman keventämään itseään, ja väittävät suojelevansa yhteiskuntarauhaa. Saisipa tuohonkin käytetyn energian ja huppareihin kuluneet rahat todelliseen ihmisoikeustyöhön.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Ihmisiltä tuppaa unohtumaan, että rakkausavioliitto on uusi keksintö länsimaissakin. Ei tarvitse mennä kauaakaan historiassa taaksepäin, kun täälläkin vanhemmat päättivät, kenen kanssa lapset menevät naimisiin. Yleensä kyse oli omaisuuden jaosta ja tulevaisuuden turvaamisesta.

Rakkausavioliitto toimii vain niissä yhteiskunnissa, joissa ihmisten toimeentulo ja vanhuus on turvattu.

Eikä se yksiavioisuus toimi täälläkään. Me vain ketjutamme useammat avio/avopuolisomme.

Käyttäjän opwallin kuva
Olli-Pekka Wallin

Me ketjutamme parisuhteita sen takia että elinaika on pidentynyt tuplaten siitä miten mentiin naimisiin silloin keho antoi siihen luvan. Juu varmaan rikkaat ja paremmin toimeentulleet ovat aina naineet nuorempia.

Rakkaus on ollut ikuista ja on ikuista, joillekkin ei vain osu kohdalle. ja se on binääristä.

Sopimusavioliitot olivat yleisiä paremmisissa piireissä, rahvaan joukoissa mentiin kimppaan kun siltä tuntui ja oli mahdollisuutta. Ja näin mennään kulttuurista riippumatta.

Käyttäjän ToukoKivi1 kuva
Touko Kivi

Ei sellaista uskontoa joka on "pedofiiliuskonto" ole olemassakaan.

Kaikki uskonnot tekevät parhaansa kitkeäkseen pedofilian, pornografian, yms. perversiot jäsentensä keskuudesta.

Toimituksen poiminnat